Om GetBetterConsulting

GetBetterConsulting-teamet

Sus Møller-Dinesen

fra GetBetterConsulting-teamet er ledelses- og karriererådgiver og har 20 års HR- og kommunikationserfaring. Bl.a. som HR Business Partner samt HR- og kommunikationskonsulent fra rådgivervirksomheden Rambøll og som selvstændig i GetBetterConsulting. Sus arbejder med ledelse, kommunikation, teamudvikling – herunder feedback, kropssprog, bedre samarbejde og DISC personprofiler og -workshops. Hun er uddannet inden for ledelse og HR, NLP og coaching, er hypnoterapeut og certificeret i personlighedstestning og har desuden en baggrund som translatør og tolk. Tjek Sus’ LinkedIn-profil.

Ulrik Schmidt

har 17 års ledelseserfaring i store internationale virksomheder. Han har været Managementkonsulent i 9 år og har en bred erfaring fra mange forskellige brancher. Han har desuden været involveret i elitesport (curling) både som udøvende ved en række verdensmesterskaber og 2 Olympiske Lege og som landstræner. Han er uddannet og har ekspertise som proceskonsulent.

Henning Bach-Nielsen

er erhvervs- og åndedrætsterapeut og har knap 22 års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Henning arbejder bredt med organisations-, leder- og selvudvikling med særlig fokus på autentisk ledelse, kommunikation der virker samt højere energi og arbejdsglæde. Det foregår både i grupper og i individuelle forløb. Henning arbejder bl.a. med forbedring af samarbejde via DISC workshops og coaching samt terapi. Han har en baggrund fra den finansielle sektor og var en del af ledergruppen på Finanssektorens Uddannelsescenter i 8 år. Han er uddannet inden for organisation og ledelse, er åndedrætsterapeut, NLP Master, ICC coach og er certificeret i en række personprofilværktøjer.

Vision

Vi er din sparringspartner på dine organisatoriske udfordringer ud fra en helhedstankegang. Vi har fokus på sunde, hele mennesker og organisationer. Gennem øget bevidsthed og udvikling hos dig som leder og dine medarbejdere kan vi sammen skabe produktivitet og effektivitet samt arbejdsglæde og trivsel i din organisation.

Via:

  • Karriererådgivning
  • Ledelsecoaching og ledelsesrådgivning
  • Trivsel – herunder stressreduktion og -forebyggelse samt samarbejde og arbejdsglæde
  • Kommunikation – herunder story telling, feedback, kropssprog.

Værdier

Empati
Udvikling for mennesker
Forretningsforståelse.

Persondatapolitik i GetBetterConsulting

 

Kontakt

Kontakt os for en inspirationssnak om, hvad du kan arbejde med i din virksomhed. Du kan få fat i os på mail: sus@getbetterconsulting.dk eller tlf.: 24498493.