Vores kunder siger

GetBetterConsulting hjælper vores kunder med bl.a. ledelse, coaching og udvikling af medarbejderne, workshops for bedre samarbejde og produktivitet samt stresshåndtering og -forebyggelse. En række kunder har udtalt sig:

Ledelse

“Jeg stødte første gang på GetBetterConsulting i forbindelse med et netværksmøde, jeg deltog i.

Efter flere fælles netværksmøder valgte jeg at hyre Sus i forbindelse med mine daglige ledelseudfordringer. Sus har givet mig rigtigt mange værktøjer til at styre konflikter i både ledelsen og personalet samt generelle ledelsesværktøjer – herunder effektiv kommunikation. Jeg kan på alle måder anbefale GetBetterConsulting og Sus.”

Anders Nyberg, Partner i Døssing & Partnere.

 

“Excellent coaching sessions at GetBetterConsulting regarding personal effectiveness with higher success rate in projects as a major result.”

Ejer af børnetøjsbutik, Philip Heller-Christensen.

Teamudvikling

“Sus har været eminent til at sætte sig ind i forretningspotentialet i min afdeling og har udvist en stor forståelse for mine udfordringer. Derfor har hun understøttet min forretning og leveret god ledersparring. Jeg har tillige kunnet trække på Sus til at arrangere teambuilding- og feedback-workshops. Det har hun gjort med sikker hånd, og hun har her bidraget væsentligt til, at vi har flyttet os i min afdeling. Sus har en god empati, hvilket også kommer til udtryk, når hun leverer individuel eller teamcoaching.”

Lise Hammersdahl, daværende afdelingsleder i Rambøll, modtog ledercoaching og -rådgivning samt teamudvikling med feedback og trivsel i afdelingen.

 

“Som områdedirektør i Rambøll Informatik havde jeg stor glæde af samarbejdet med Sus i forbindelse med evaluering af mit afdelingslederteam. Efterfølgende coaching og rådgivning styrkede teamet og dets samlede performance.”

Lars Jensen, daværende Områdedirektør i Rambøll (nu Systematic), modtog lederevaluering i team, samt individuel og teamcoaching.

Workshops

“Mine blokeringer i hovedet forsvandt, og jeg begyndte at handle på mine mål efter visualiseringsworkshoppen. Det rykker! Fordi jeg havde visualiseret målet, var det nemmere at gå vejen. Jeg solgte 3 malerier inden for 3 uger efter seminaret.”

Nana C. Juhl, Kunstmaler, deltager på visualiseringsworkshoppen: “Hvordan vil du nå dine mål? Kreativ visualisering til at nå dine mål”.

Karrierecoaching og -rådgivning

“Mit første møde med Sus var i forbindelse med mit eget ønske om kompetenceudvikling, da mit job i en lang periode omfattede 4 forskellige funktioner. Jeg var et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg ønskede at skifte job, og derfor var det vigtigt for mig at få styr på prioriteter og kompetencer. Ganske kort inde i forløbet blev min stilling imidlertid nedlagt, og jeg selv opsagt. Derfor ændrede Sus fokus til afklaring af fremtidige ønsker for arbejdsplads, funktion, områder.

Fordi Sus har erfaring fra erhvervslivet og som selvstændig, har hun en troværdig tilgang til mine udfordringer, og hun er blevet en værdifuld sparringspartner. For mig har mødet med Sus betydet mødet med et utrolig empatisk menneske, som læser situationen og derfor ofte starter sessionen et sted, jeg ikke selv havde forudset. Sus møder én med åbent sind, tydelig kommunikation og et unikt nærvær, så jeg føler mig mødt, hørt og beriget hver gang, jeg går fra en coaching.”

Mila Blarke, Projektleder/kommunikationsekspert

 

“Grib muligheden…  Grib den, for den er der! Også når det hele ser sortest ud.
Jeg har valgt i en sen alder at skifte karrierespor.
Og selv om alle odds var på plads, så stod jeg i en alder af 35 år som nyuddannet. Jeg synes, jeg forsøgte at gøre alt det rigtige, men så bare ugerne og månederne forsvinde mellem hænderne på mig. Viljen var der! Men troen på at det ville lykkes, falmede dag for dag. Efter halvandet år i dagpengesystemet ringede min søster begejstret til mig og proklamerede, at hun ved hjælp af karriererådgivning og networking havde fået et fedt job. Det var bare ved at følge nogle simple små råd, hun havde fået af sin coach. (Sus)
Og nu havde hun altså arrangeret, at jeg lige skulle ringe til Sus og høre lidt om muligheder. Jeg tænkte mig lige om en times tid, inden jeg greb ud efter telefonen og aftalte et møde.

Et møde der ændrede mit liv

Et møde der ændrede mit liv på mange flere planer, end man lige kan forestille sig. For det der lød til at være et kortrådgivningsforløb fokuseret på karriere, blev til en integration af et helt nyt mindset kombineret med networking, stresshåndtering, networking, kompetenceafklaring og networking. Det blev et meget personligt forløb der tog udgangspunkt i mig og mit potentiale.
Fire små netværkssamtaler var alt der skulle til, før telefonen en dag ringede: “Goddag, har du ikke lyst til at komme ud og tale med mig, for jeg har et job, jeg håber, du vil overveje!?”
Nu sidder jeg i er godt og udfordrende job med muligheder. Jeg greb en mulighed og blev lyttet til og udfordret – en udfordring der åbnede op for et væld af muligheder. Så grib mulighederne. Sus viser dig, hvor de er!”

Jesper Mylenberg, Produktionsingeniør, Logistik, Planlægning, Optimering og forandring.

 

Se her for mere information om, hvad GetBetterConsulting kan tilbyde dig og din virksomhed for at udvikle jer og jeres forretning.

Læs om vores Karrierecoaching og -rådgivning

Du er velkommen til at kontakte Sus Møller-Dinesen på tlf.: 24498493 for en snak om jeres/dine udfordringer.